Ervaringen

Anne schept een vertrouwde en veilige sfeer waarin we samen goed in staat waren om mijn communicatie- en leidinggevende vaardigheden nog beter uit de verf te laten komen.
Je moet het zelf doen, maar als je het even niet weet, geeft ze net dat beetje sturing dat je nodig hebt, zonder dwingend te zijn. 

Anne kan de wat ‘zachtere’ kant goed ter sprake brengen op een manier
die iemand met een ingenieurs-achtergrond, zoals ik, prima kan volgen.”

Duco, Manager of Engineering

 

Anne heb ik leren kennen als supervisor en trainer bij de opleiding tot Bezielingscoach van Adriaan Hoogendijk. En wat een fijn mens! Ze heeft een enorme wijsheid en kennis, ze straalt!, ze is speels, ze daagt uit, ze is gevoelig en nog zo veel meer. Tijdens de supervisie heeft ze me op een heel zorgvuldige manier begeleid bij voor mij moeilijke thema’s die ik tegenkwam in mijn opleiding. Met enorm respect, en volledig vertrouwen, aandacht en veiligheid kon oud verdriet plaats maken voor inzicht en groei. Dank je wel Anne!”

Esther, Loopbaancoach

 

“Anne is een erg fijne coach. Ze is oprecht geïnteresseerd in je en geeft je alle ruimte om samen tot inzichten te komen. Het fysiek in laten zien van hoe je op problemen kan zitten was een ontzettende eye-opener. Na elk gesprek stapte ik blij naar buiten, vol energie. Het was heel erg fijn om te merken dat de tips die ze gaf en de inzichten die we samen ontdekten meteen toepasbaar waren. Ik ben een gelukkiger mens dan voorheen!

KoenSenior Developer

 

“Anne is een geboren coach. Ze heeft een ontzettend prettige persoonlijkheid en creëert een prettige sfeer waarin je je direct op je gemak voelt. Door haar begeleiding ontdek je dat de antwoorden op jouw vragen in jezelf zitten. Ze focust zich op de hulpvraag, maar kan ook met gemak uitzoomen en het grote plaatje zien en laten zien. Door de juiste vragen te stellen en de juiste instrumenten aan te reiken, ga je op een ontdekkingstocht vol nieuwe ervaringen en inzichten, waarvan je vergeten was (of wellicht nooit wist) dat ze eigenlijk precies waren wat je nodig had.
Dat vraagt soms dat je uit je comfort zone treedt, maar met Anne als coach voel je je daar nooit onprettig bij. Ik zal Anne voor altijd dankbaar zijn voor de steun en hulp die zij mij gegeven heeft en de stappen die ik door haar coachingstalenten heb kunnen zetten.”

Parveen, Business Controller

 

“Anne heeft mij de afgelopen 6 maanden begeleid in mijn burnout. Zij wist altijd feilloos aan te voelen waar mijn behoeften lagen. Mijn soms nog vage gevoelens, behoeften en doelen kon zij door middel van concrete vragen en oefeningen ombuigen tot iets heel tastbaars en praktisch. Door gesprekken en oefeningen heb ik geleerd ruimte te geven aan mijn gevoel, mijn gevoel te kunnen benoemen, cropped-Nature-Spring-032.jpgmaar vooral de diepere laag van gevoel te zien. Langzaamaan beginnen nieuwe patronen zich in mij te wortelen. In mijn eigen tempo, vanuit mijn hart en met veel liefde voor mijzelf. 

Anne is een bijzonder mens, warm, intelligent, rustig en vol liefde. Dit alles maakt haar krachtig en evenwichtig. Zij is altijd integer en geeft je het gevoel dat jij diegene bent die het pad bepaalt. Zij houdt je hand vast en begeleidt je als je het pad niet meer kunt vinden.”

Daphne, Coördinator Backoffice

 

“Anne is naast een bijzonder mens ook een getalenteerde en fijne coach. Ze heeft mij geholpen om weer mijn balans te vinden nadat ik iets te veel hooi op mijn vork heb genomen. Ze geeft me tools om inzichten en nieuwe helpende patronen te ontwikkelen en bovenal weet ze mij weer te laten voelen waar mijn kracht en vitaliteit zit. Anne is helder, vindingrijk, intelligent en liefdevol in haar contact. Ze komt echt tot de kern en begeleidt je op zo’n fijne manier!

Caroline, Marketing & PR specialist

 

Hazy morning

“Onlangs heb ik meerdere coaching sessies met Anne gehad.

Wat ik bijzonder aan haar benadering vind is dat Anne werkt vanuit haar betrokkenheid met de coachee. Ze combineert dit met de vaardigheid om op de juiste momenten de juiste snaar te raken. Het ziet er moeiteloos uit, maar komt uit een diepe bron. Een liefdevolle confrontatie met tot dan toe onbekende mogelijkheden.”

Albert, Trainer & Coach

 

“Ik zat tot voor kort even helemaal vast in mijn leven. Ik wist wel wat ik wilde maar kon me er niet toe zetten om te gaan doen wat ik graag wilde. Ik ben met deze vraag naar Anne gegaan. Anne werkt vanuit hetgeen ze geleerd heeft in diverse opleidingen en intuïtief. Dit werkte heel goed voor mij. Door middel van oefeningen kwamen we al snel uit waar ik vast zat. Anne wist heel snel tot de kern van het probleem te komen. Ze is rustig, geduldig, luistert goed, gaf mij alle ruimte om mijn verhaal te doen. Ze wist ook goed mij steeds terug te brengen naar de oorspronkelijke vraag als ik dreigde uit te wijden naar andere onderwerpen. Juist door deze oefeningen waarbij je letterlijk in het vraagstuk komt te staan confronteerde mij dat met mijn probleem en tevens de oplossing van het probleem. Ik deed het zelf, Anne stuurde alleen door de oefening te doen. Ze wist feilloos welke oefening ik nodig had. Op deze wijze kon ik in relatief korte tijd mijn probleem oplossen en weer in beweging komen. Het heeft mij een aantal leerzame inzichten gegeven in mijzelf die kort daarvoor nog blinde vlekken waren. Ik gebruik deze inzichten nog steeds als ik weer ergens tegen aanloop.

Ik kan Anne van harte aanbevelen als coach. Speciale talenten van haar zijn: geduldig, goed luisterend, empathisch, rustig, stelt je op je gemak, goed inzicht in het vraagstuk, oplossingsgericht, weet snel tot de kern te komen.”

Lotte, LoopbaancoachBerg op Coaching Stress

 

“Met jou vriendelijke, flexibele en altijd open houding waarbij je spontaniteit combineert met een zakelijk inhoudelijk heldere verhaallijn heb je mij – juist ook door feitelijke oefeningen – meegenomen in een interessante rondgang langs mogelijkheden waardoor ik mijn emoties en acties kan bekijken. Door de oefeningen kan ik zelfstandig verder.”

Hans, Organisatie Adviseur

 

Anne is een warme persoonlijkheid. In het begin vond ik het best spannend om gecoacht te worden, maar dit verdween al snel door de ontspannen manier van coaching. Ik heb mijn doelen in dit coach-traject in een korte tijd bereikt! Ik heb geen moment spijt van de beslissing die ik genomen heb om naar Anne toe te gaan!

Mariska, Junior Accountant

Het coaching traject heb ik ervaren als een ware life-changer. Anne is een zeer complete coach die met haar persoonlijke benadering, haar warme persoonlijkheid en empathie veel vertrouwen geeft, waardoor ik mij volledig op mijn gemak voelde tijdens de sessies en mij ook vrij voelde om elk onderwerp bespreekbaar te maken. Hierdoor heb ik mijn doelen ruimschoots behaald en ben ik enorm trots op wat we allemaal bereikt hebben. De sessies heb ik als zeer prettig ervaren en werden gehouden op een fijne locatie, na afloop van de sessie ging ik altijd met veel nieuwe inzichten en vol energie weer naar buiten. Enkele belangrijke steekwoorden die op Anne van toepassing zijn, professioneel, integer, persoonlijke benadering, respectvol, liefdevol, empatisch en vertrouwen. Naast dat ik mijn doelen heb behaald, ben ik door het traject ook echt een veel gelukkiger mens geworden, iets waar ik haar enorm dankbaar voor ben. Anne, voor mij ben je een topcoach, bedankt voor alles!

Wouter, Facilitair Coordinator