Over mij

 

Mijn manier van coachen is om samen met liefdevolle aandacht te kijken naar jouw kwaliteiten, wensen en verlangens. Soms vraagt dat eerst te kijken wat er in de weg staat om bij jouw vitaliteit en bezieling uit te komen. Door zelfinzicht, acceptatie en je comfort zone te vergroten kom je uit bij je natuurlijke verlangen om in beweging te komen.  Ik handel vanuit helderheid, compassie, humor en integriteit.

♥ Hart
De mens en het bekrachtigen van zijn kwaliteiten en mogelijkheden staat voor mij centraal. Mijn hart gaat sneller kloppen als ik de ander zie groeien.

☺ Hoofd
Wat zouden we zijn zonder ons denken en onze verbeeldingskracht? Inzicht en verheldering krijgen geeft ruimte en overzicht om nieuwe stappen te kunnen nemen.

웃 Lichaam
In beweging zijn is voor mij van essentieel belang. Dit geeft mij energie en helderheid en houdt me scherp. In lichaamstaal zit veel informatie verscholen. Deze kennis neem ik (on)bewust mee in mijn benadering van het coachingsvraagstuk.

Hart + Hoofd + Lichaam = Intuïtie in actie

✔ Wat mij typeert:
⋆ Betrokken
⋆ Integer
⋆ Analytisch
⋆ Verbinder
⋆ Empatisch

Naast het coachen en het geven van trainingen ben ik verbonden als supervisor en trainer aan Hoogendijk coachingopleidingen. Waar we mensen opleiden tot Bezielingscoach, Loopbaancoach, Relatiecoach en Executive coach.

⌂ Prive
Mijn vrije tijd wordt gevuld door mijn passie voor het buitenleven. Met mijn gezin woon ik aan de rand van Amsterdam, met de polder om de hoek. Ik ga graag de natuur in al wandelend, hardlopend of met de racefiets. De rust en stilte vind ik in het beoefenen van yoga en mindfulness. Mijn vrouwelijkheid geef ik ruimte in het dansen. Schoonheid in de mens, kunst en muziek kunnen mij diep raken.

Mocht je met mij in gesprek willen komen dan kun je me bereiken via:

✆ 06- 50 69 88 02

 anne@bergopcoaching.nl

 

Voor mijn cv verwijs ik je naar mijn LinkedIn pagina.

 

Ik ben aangesloten bij EMCC en de beroepsvereniging NOBCO en werk volgens de Internationale Ethische Gedragscode. Tevens ben ik geregistreerd als Erkend Coach bij ST!R. Berg op Coaching gaat zeer zorgvuldig om met je gegevens. Hoe dat geregeld is staat in de Privacyverklaring.

 

Kvk nr: 67145639

BTW nr: NL001898844B34

eu_logo        Berg op Coaching - NOBCO            Berg op Coaching           Berg op Coaching - ST!R